Fiers

Groothandel en uitsnijderij van vlees, wild en gevogelte

Fiers    

Wiedauwkaai 49 - B-9000   Gent, BE-VOV, Belgium - +32.92809494 - info@fiers.net

//www.fiers.net/images/logo-min.png
Fiers website is loading...

Gevogelte en vlees

Fiers Groothandel en uitsnijderij van vlees, wild en gevogelte

Uw leverancier voor vlees, gevogelte en wild

Gevogelte bereidingen

De specialiteit van Fiers, een trots waar we jarenlang op verder hebben gebouwd en die tot op heden onze steunpilaar is. Wij werken met de meest geavanceerde technologieën en spelen in op uw gedetailleerde vragen omtrent gevogelte producten!

Rundsvlees

Er is een breed scala aan rundsvlees van diverse afkomsten, elk met zijn uniek karakter en voortreffelijke eigenschappen. Wij leveren top kwaliteit van Belgisch Wit-Blauw, maar ook Holstein en andere soorten. We omarmen de tradities die aan de basis liggen van het produceren van uitmuntend rundvlees. We selecteren zorgvuldig de leveranciers om engeëvenaarde kwaliteit en smaak te waarborgen.

Wild

Het wildseizoen is een periode waar veel liefhebbers naar uitkijken. Fiers biedt een brede keuze aan van de beste soorten wildvlees en -gevogelte.

Kwaliteit tegen de beste prijs!

Vleesbereidingen

Fiers biedt u een breed aanbod aan klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Iers rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dit! Maandelijks zetten wij een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Hierdoor blijft uw menukaart verrassen, elke maand opnieuw!

Diepvries

Vers is niet altijd mogelijk, maar de vraag van uw klant is er wel. Hiervoor is er een uitgebreid gamma aan diepvriesproducten voor u klaar. Geef uzelf het comfort en gemak om alles bij één leverancier te bestellen. Bekijk onze productenlijst.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookiebeleid.