Fiers

Groothandel en uitsnijderij van vlees, wild en gevogelte

Fiers    

Wiedauwkaai 49 - B-9000   Gent, BE-VOV, Belgium - +32.92809494 - info@fiers.net

//www.fiers.net/images/logo-min.png
Fiers website is loading...

Gevogelte en vlees

Fiers Groothandel en uitsnijderij van vlees, wild en gevogelte

Uw leverancier voor vlees, gevogelte en wild

Vleesbereidingen

Fiers biedt u een breed aanbod aan klassiekers... Denk bijvoorbeeld aan Iers of Braziliaans rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dit! Maandelijks zetten wij een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Hierdoor blijft uw menukaart verrassen, elke maand opnieuw!

Rungis

Slurpt u vanavond een oester naar binnen om daarna van een kreeft of kalkoen te genieten, dan is de kans zeer groot dat uw feestmaal uit Rungis komt. De vroegmarkt van Parijs is de grootste ter wereld in zijn soort. Wij rijden meerdere keren per week richting Parijs en brengen met plezier de producten voor u mee.

Wild

Het wildseizoen is een periode waar veel liefhebbers naar uitkijken. Logisch dus dat Fiers hier voor u op inspeelt en u een brede keuze aanbiedt van de beste soorten wildvlees en -gevogelte. Kwaliteit tegen de beste prijs!

Gevogelte bereidingen

De specialiteit van Fiers, een trots waar we jarenlang op verder hebben gebouwd en die tot op heden onze steunpilaar is. Wij werken met de meest geavanceerde technologieën en spelen in op uw gedetailleerde vragen omtrent gevogelte producten!

Diepvries

Vers is niet altijd mogelijk, maar de vraag van uw klant is er wel. Hiervoor heeft Fiers een uitgebreid gamma aan diepvriesproducten voor u klaar. Geef uzelf het comfort en gemak om alles bij één leverancier te bestellen. Bekijk onze productenlijst.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookiebeleid.