Fiers

Info & prijzen: David & sales

Via deze pagina stellen wij u maandelijks het product van de maand voor. Voor Informatie en prijzen kan u steeds terecht bij ons Sales team & David

Fiers    

Wiedauwkaai 49 - B-9000   Gent, BE-VOV, Belgium - +32.92809494 - info@fiers.net

//www.fiers.net/images/logo-min.png
Fiers website is loading...

In de kijker

Info & prijzen: David & sales

Fiers Info & prijzen: David & sales

Onze producten van de maand

In de kijker

Cèpes in 2 gesneden

Cèpes in 2 gesneden

Cepes, ook wel bekend als eekhoorntjesbrood is een wilde paddenstoel met een vlezige hoed die een beetje plakkerig aanvoelt. Kenmerkend aan de paddenstoel is het spierwitte vruchtvlees en de dikke steel.

Zoals bij alle wilde paddenstoelen spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol in de beschikbaarheid. Het wordt voornamelijk in Italië en Frankrijk gevonden in rijke naald- en loofbossen.

Zomertruffel

Zomertruffel

De zwarte zomertruffel heeft een minder uitgesproken smaak dan de winterttruffel. Perfect dus om een subtiele truffelsmaak aan gerechten mee te geven. Zo goed als elke seizoen heeft zijn eigen truffel. En nu is de tijd van de zwarte zomertruffel. Wellicht niet zo uitgesproken als de bekende wintertruffel, maar zeker nog erg lekker.

Zomerree

Zomerree

Reevlees is mals, sappig en kort dradig met een zachte smaak. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt wat reeën in de vrije natuur allemaal bij elkaar knabbelen: bramen, bessen, twijgjes, blaadjes, scheuten, knoppen, kruiden, grassen, noten, eikels, paddenstoelen… Het vlees leent zich bijvoorbeeld voor medaillons, biefstukjes, koteletten, terrine, reepeper... Doe eens wild deze zomer!

Girolles

Girolles

Girolle, ook wel bekend als de Cantharel is een wilde paddenstoel welke niet geteeld kan worden. Ze groeien voornamelijk in naald- en loofbossen en zijn in het wild vrijwel niet meer te vinden. Vandaar dat girolles tegenwoordig veel worden geïmporteerd uit landen zoals Portugal, Canada en Oost-Europa. De paddenstoel is een erg lekkere paddenstoel in vleesschotels en wildgerechten. Door zijn kruidige en peperige smaak is de girolle daarnaast uiterst geschikt voor sauzen.

Via deze pagina stellen wij u maandelijks andere producten voor.

Via deze pagina stellen wij u maandelijks het product van de maand voor. Voor Informatie en prijzen kan u steeds terecht bij ons Sales team & David

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookiebeleid.